SLEVA -5% S KÓDEM JARO24 NA VEŠKERÝ KOUPELNOVÝ NÁBYTEK

Koupelna v duchu Velikonoc

Barevná koupelna

Jelikož se blíží období Velikonoc, tak si ukážeme, jak vytvořit barevnou koupelnu. Výrazné a neobvyklé barvy jsou totiž v posledních letech velmi moderní, a proto Vám představíme naše oblíbené barevné kousky a zároveň Vám poradíme, jak takovou koupelnu bezchybně sladit. Barvami v interiéru můžeme docílit zbrusu nového designu a nebo jen lehkého oživení naší dosavadní koupelny. Vyberete si u nás alespoň jeden barevný doplněk do koupelny? My věříme, že ano.

 

 

 

 

Koupelna v duchu Velikonoc

Spojování rozlišných barev - zbrusu nový design

Nebojte se míchat různé barvy dohromady!

Spojením rozlišných barev docílíte velmi moderního designu. Pokud hledáte méně obvyklé varianty barev koupelen a máte rádi nadčasové designy, tak je toto řešení přesně pro vás. Barevná umyvadla na desku ve spojení s barevnou mozaikou je ideální řešení pro ty, kteří chtějí neobvyklou koupelnu. Černá podomítková baterie je zde třešničkou na dortu.

 

 

Umyvadlo na desku Ovo M+

Umyvadlo na desku Ovo M+, vyrobené z vysoce kvalitního kompozitního materiálu (M+), jehož hlavní složkou je dolomit, je zajímavé především svým precizním zpravováním. Díky perfektním rozměrům se vejde do jakéhokoliv prostoru. Inovativní výrobní technologie zaručuje dokonalé provedení každého detailu a zároveň zajišťuje mimořádnou životnost a odolnost. 

Podívejte se na další barevné provedení tohoto umyvadla!

Koupit
Koupelna v duchu Velikonoc
Koupelna v duchu Velikonoc

Silia podomítková umyvadlová baterie

Koupelnová umyvadlová baterie Silia je kombinací skvělého designu a funkčních ekologických řešení. Tělo je vyrobeno z vysoce kvalitní mosazi, která zaručuje bezchybné používání po mnoho let. Díky svým klasickým liniím se skvěle hodí k ostatním designovým prvkům v tradičních i modernějších koupelnách. Elegantní povrchová úprava ozdobí každou koupelnu.

Koupit

 

 

Barevný kousek pro oživení koupelny - volně stojící vana Ovo M+

Koupelny v neutrálních barvách můžete oživit barevnými doplňky, nábytkem nebo volně stojící vanou. Jedna se o skvělý způsob, jak jednoduše obnovit design Vaší koupelny.

Koupit
Koupelna v duchu Velikonoc

 

 

Barevný koupelnový nábytek 

V našem sortimentu najdete i spoustu koupelnového nábytku ve stylových barvách. Barevnou škálu máme opravdu širokou. 

 

 

Koupelna v duchu Velikonoc

Stylový nábytek Kingsbath

V této řadě je zařazeno nejvíce sérií, jedná se velmi kvalitní zpracování a povrchovou úpravu nábytku v mnoha stylech, barvách a designech. Opravdu je z čeho vybírat. Vybere si každý a to od jednoduchého bílého nábytku přes odvážné kombinace barev a materiálů. 
Nábytek je osazen buď klasickými umyvadly s "bříšky" nebo tolik oblíbenými hranatými. Tyto umyvadla jsou buď keramická, porcelánová nebo z litého mramoru.
Série jsou doplněny o zrcadla, zrcadlové galerky a doplňkový koupelnový nábytek.
Samozřejmostí je již vždy systém soft-close, což je pomalé dovírání dvířek či šuplíků.
Nábytek je buď na klasických nožičkách, designových stojnách nebo je v závěsném provedení.

Veronika ve spolupráci s kočkou AploMačkou
Aplomo

mceclip0