SLEVA -5% S KÓDEM PADÁNÍCEN NA VEŠKERÝ KOUPELNOVÝ NÁBYTEK

Koupelna oázou klidu

Koupelna je jednou z nejhlavnějších a nejdůležitějších místností v domě nebo bytě. Každý den v koupelně začíná a končí. Mnozí z nás koupelnu vnímají jako relaxační prostor, kde se dá perfektně odpočinout po náročném dni anebo se naopak na náročný den připravit. Při zařizování koupelny všem našim zákazníkům doporučujeme pořádně promyslet rozložení koupelny a dáváme si záležet na výběru koupelnových předmětů tak, aby každý den strávený v koupelně, byl naprostou oázou klidu.

Koupelna oázou klidu

Jak na takovou koupelnu? A co by v žádné takové koupelně nemělo chybět? Napovíme Vám!

Jak je již v textu výše psáno, důležitým krokem k vysněné koupelně je výběr správných koupelnových produktů. Ve většině případů, pokud zákazník nemá hned jasno, se začíná výběrem obkladu a dlažby. Ohledně tohoto výběru Vám doporučujeme si přečíst článek, který právě k výběru inspiruje.

Koupelna oázou klidu

Prostorné sprchování

Pokud je vaše koupelna dobře přizpůsobena pro umístění sprchového koutu nebo dveří, doporučujeme s místem nešetřit. Pořádný relax zajistí právě ideální sprchový kout, sprchové dveře nebo Walk-In (otveřený sprchový kout). Úprava profilů (vybírat lze s klasického chromu, černé matné barvy anebo dokonce zlaté barvy) je už pouze na vás a vámi vybraných doplňků do koupelny tak, aby celý design koupelny dával smysl.

Velice praktickou a pohodlnou možností výběru sprchového koutu/sprchových dveří je jejich osobní sestavení, dle Vašich možností a přání. Nabízíme Vám možnost konfigurace sprchového koutu/dveří a to díky výběru dvou dveří libovolných rozměrů. Přečtěte si více v našich článcích - Sestavte si sprchový kout se sprchových dveří a fixního bočního dílu anebo Sestavte si sprchový kout se dvou sprchových dveří.

Koupelna oázou klidu

Tropický déšť

Zaručeně nejlepším pomocníkem při relaxování je sprchový set, který poskytne tropický déšť z hlavové sprchy. Každý sprchový set je designově proveden jinak a má jinak velikou hlavovou sprchu. Finální výběr je již pouze na Vás a Vašich prioritách.

Koupelna oázou klidu

Silia

atypický sprchový set
Koupelna oázou klidu

Nemo

termostatický sprchový set
Koupelna oázou klidu

Anemon

allblack sprchový set

Vana v koupelně

Každý, kdo si může v koupelně dovolit vanu (umožněním prostoru v koupelně), zaručeně vyhrál lístek do zóny domácího wellness. Vana v koupelně je neskutečným pomocníkem ke zrelaxování těla i mysli. Vybírat lze z klasických van anebo z van volně stojících.

Koupelna oázou klidu
Koupelna oázou klidu

Volně stojící vana neboli domácí wellness

Opravdovou dominantou koupelny je volně stojící vana. Díky volně stojící vaně báječně zrelaxujete své tělo a i mysl. Tyto vany jsou výbornými pomocníky při náročných dnech, kdy se člověk potřebuje ponořit do horké koupele a odpočinout si. A navíc, kdo by si nepřál své vlastní domácí wellness?